schildersbedrijf
Schildersbedrijf
Schildersbedrijf
Schildersbedrijf

Binnenschilderwerk

Wanden, plafonds of interieur. Wat u ook geschilderd wilt hebben, Schildersbedrijf IJdo regelt het. Afhankelijk van onder andere oppervlakte, materiaal en uw planning gebruiken wij hiervoor rollers of onze professionele spuitapparatuur. De vakmensen van Schildersbedrijf IJdo beheersen zowel de airless als pneumatische spuittechnieken, waardoor u in korte tijd een prachtig resultaat bereikt.

Buitenschilderwerk

De waarde van uw huis is afhankelijk van hoe goed u deze onderhoudt. Los daarvan woont u natuurlijk gewoon het prettigst in een afgewerkt en fris huis. Schildersbedrijf IJdo helpt u bij het schilderen en onderhouden van uw nieuwe of oude woning. Natuurlijk geldt dat ook voor uw bedrijfspand.

Onderhoud

Kleine scheurtjes en oneffenheden in uw kozijn lijken onschuldig, maar zijn vaak de oorzaak van houtrot. Water hoopt zich erin op en trekt uw dorpel in, met vervelende beschadiging tot gevolg. Goed en op tijd onderhoud plegen en gebruik maken van de juiste verf en materialen is dus erg belangrijk. Onze specialisten maken uw woning of bedrijfspand (weer) toekomstbestendig door:

  • Houtrot te repareren.
  • Het juiste verfsysteem, passend bij uw woning en de weersomstandigheden, te kiezen.
  • Inwatering ter voorkoming door neuslatten of dorpelbeschermers te plaatsen.

Kleuradvies

Advies over het gebruik van kleuren in uw schilderwerkKleur is van groot belang voor de sfeer in uw huis. Dé interieurtrend op dit moment is het gebruik van veel felle kleuren. De kleuren geel, groen en oranje overheersen het beeld.

  • Doet u het liever wat rustiger aan en kiest u voor zachte tinten?
  • Een andere tint voor uw kozijnen of muren kan uw huis wellicht een hele andere sfeer meegeven.
  • Schildersbedrijf IJdo geeft u graag kleuradvies en laten u met plezier zien wat de mogelijkheden zijn.
  • Wist u trouwens dat lichte kleuren de ruimte waarin u woont vergroten?

Met kleuren bereikt u vaak verrassende effecten op uw woonbeleving. Neem de proef op de som en nodig een erkend Betere Schilder uit om uw vragen, wensen en ideeën te bespreken.