schildersbedrijf
Schildersbedrijf

Over ons

Schildersbedrijf IJdo levert al tientallen jaren topkwaliteit en zet de puntjes op de i. Bij iedere opdracht stellen wij de klant centraal. Ons team bestaat uit schilders die hun vak verstaan. Stuk voor stuk professionals die gemotiveerd zijn om iedere klus te klaren.

Duurzaam

Wij werken voor alle mogelijke klanten zoals particulieren, bedrijven en VVE’s. Onze klanten beschouwen wij als partners met wie wij graag een vertrouwelijke relatie opbouwen. Dit betekent dat wij duurzaam werk leveren waar u jarenlang plezier van zult hebben. Zoekt u een expert voor een eenmalige opdracht of wilt u een totaal onderhoudsplan aangaan? In goed overleg is alles mogelijk.

Als modern schildersbedrijf hebben wij u veel meer te bieden dan mooi binnen en buiten schilderwerk. Wij zijn ook gespecialiseerd in andere aspecten van duurzaam onderhoud. Denkt u aan saus en spuitwerk, glasvlies wandafwerking en behangwerk.

Erkend Betere Schilder

Schildersbedrijf IJdo is lid van de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U heeft namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf en u heeft gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

Samenwerkende Partners

Niet alleen verzorgen wij uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden, maar kunnen ook zorgdragen voor al uw: tegelzet-, stukadoors-, timmer-, loodgieters- en electriciens werkzaamheden of brengen u desgewenst direct in contact met deze specialisten.

schilder
 • Vakkundige en getoetste schilders

  Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle.

 • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen

  Van alle klanten beveelt liefst 100% een erkend Betere Schilder aan bij anderen!

 • Laag btw tarief (9%) op schilderwerk en materiaal

  Uiteraard rekenen wij het lage BTW-tarief (9%) op schilderwerk voor woningen ouder dan 2 jaar.

 • Jarenlange garantie

  Een erkend Betere Schilder werkt met strenge garantiebepalingen.